Allseende

 
Biljetter och boende är bokat, jag kommer att härja i Östersund några dagar. Exakt vad härjandet består i eller varför vi valde Östersund vet jag inte. Men jag är övertygad om att det blir fint. Resande stärker själen, och även om jag inte lämnar landet så trivs jag. Jag har insett att jag sett alldeles för lite av Sverige, så jag tänker lägga mer energi inrikes innan jag spenderar massa pengar på utlandet.
 
Och ärligt talat, vem gillar inte tågresor?
 
Vinden har fått tag i träden utanför mig. Vackra löv flyger runt i en höstdans, och allting känns helt rätt. Hösten får gärna vara så här varje dag, kanske rent av varje dag borde vara så här? Jag har nog inget val - det är promenaddags. När mörkret faller packar jag väskan och framkallar lite film, min fredagsunderhållning för den här gången.
 
Allmänt |
#1 - - Sara J.:

Låter härligt! Åka tåg är fina grejer. :) Så även höst.

#2 - - Tobias:

Om du har tid så hör av dig så tar vi en fika när du är i Östersund! :)

Svar: Ifall (när!) jag kommer dit igen så blir det av! Det var en trevlig resa, önskar bara att vi hade orkat dra ut mer i naturen. Men vi satt en hel eftermiddag på Wedemarks och målade, det var mysigt. :) Härnäst är det 2 x Umeå som gäller, kursträffar..
analogier.blogg.se

Upp